Atışalanı İsmetpaşa Anaokulu
TURGUT REİS MAH. KARAOSMANOĞLU CAD. TULIN ERDOĞAN DEMIROREN OKUL ONCESI EĞITIM BIRIMI BLOK NO 64/1 ESENLER / İSTANBUL

VİZYON

Eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartları´nda bir okul ortamı yaratmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak. Büyük düşünebilen insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerleri içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında insanlar yetiştirebilen; bir okul olmak. Çağdaş değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle Türkiye´nin, daha sonra hızlı bir bütünleşme süreci içinde bulunduğumuz Avrupa Birliği´ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.

MİSYON

Atatürk´ü sadece bir lider olarak tanımaktan öte, onun düşünce ve felsefesini özümseyen, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, Millî değerlerine sahip çıkan kültürünü ve geleneklerini koruyan, Okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, bilgiden yeni bilgiler üretebilen, Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen, Kendini tanıyan ve ifade edebilen, İletişim becerilerini kullanabilen, Çevresinde, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek, Milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı, Çağdaş, araştıran, üretken bir gençlik, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH:08:00 - 12:50 (3. VE 4. SINIFLAR, ANASINIFI SABAH) ÖĞLEN:13:10 - 18:00 (1. ve 2. SINIFLAR, ANASINIFI ÖĞLEN)